augusti 31, 2011

Regimskifte Del 2 - Statskupp!Ja, men hur gick det då, med dagen då femåringen bestämde allt??

Jo, bloggen är kvar, tjohoo!

Diktatorn bestämde sig tidigt för att gå till dagis, vilket var bra, då undersåtarna hade annat för sig och såg risken för maktgalna beslut som mindre när hemvisten blev kortare. Vid hemkomst tog han beslutet att inte vara hemma särskilt mycket alls, och spenderade mycket tid med att leka med grannbarnen. Han slängde in en order till köket, att till middag skulle det serveras "krafeterad kyckling" innan han begav sig till grannen. Krafeterad kyckling är som friterad kyckling, fast med ett annat, av Diktatorn, påhittat namn.
Han kom hem ropandes: Nu är jag hungrig, var är min krafeterade kyckling?! O då fick han den på en gång, så klart!

Efter maten bestämde sig diktatorn för att börja träna judo, så en pappa och en morfar satte sig i bilen och körde in till stan för att skriva in honom på barnjudo. Där brottade Diktatorn ner minst ett barn som inte ville förstå vems bestämmardag det var.

Väl hemma igen blev det kvällsfika i temat orange! Tomatsoppa, nypressad apelsinjuice och en orange tomat efter det! Allt i rätt färg!

Att lägga sig efter kvällsfika var inte passande för en diktator, som gärna terroriserar sina undersåtar med galna lekar och mycket pangande. Det lektes hej vilt en bra stund.
Undersåtarna, som såg Diktatorns allt tröttare lek, såg inget annat sätt än att slå ihop sina påsar... och kvällen avslutades våldsamt med en statskupp, där Diktatorn lades vänligt men bestämt i sin säng, tillsammans med sina medhjälpare "gosisarna"!


Och frid rådde över landet igen...

Inga kommentarer: